Ondernemers

Loopt u wel eens tegen zaken aan waarover u zou willen overleggen of waarbij u advies kan gebruiken? Financy kijkt met u mee en zorgt ervoor dat u in contact komt met de juiste partners die samen met u kijken naar een passende oplossing. Na het adviesgesprek weet u wat Financy voor u kan betekenen. 

Wilt u misschien sparren met een specialist om te kijken naar nieuwe mogelijkheden voor uw bedrijf? Ook voor advies staat Financy klaar voor u! 
 

Logo van Financy

Belafspraak maken met Financy

Afspraak maken

Onderwerpen voor ondernemers

Het kan iedere ondernemer overkomen; het zit zakelijk even tegen en de brieven van incassobureaus en deurwaarders liggen al op de deurmat. Schulden geven stress, kosten tijd, én nog belangrijker: schulden kosten geld. Heeft u hulp nodig bij het oplossen van schulden? Neem contact op met Financy over de mogelijkheden of kijk op:

Wilt u uw eigen bedrijf starten? Het starten van een eigen bedrijf vraagt om een goede voorbereiding. Neem contact op met Financy over de mogelijkheden. Financy helpt  met het schrijven van een ondernemingsplan, bedrijfsfinanciering, advies en nog veel meer. Neem contact op.  

Bent u op zoek naar een sparringspartner om te kijken hoe u uw ambities om te groeien kunt realiseren? Neem contact op met Financy over de mogelijkheden.

 

Door de gestegen prijzen, inflatie, het personeelstekort zitten veel ondernemers in zwaar weer. Heeft u hulp nodig bij uw bedrijfsvoering? Neem contact op met Financy over de mogelijkheden.

Heeft u vragen over uw bedrijfsvoering? Bent u benieuwd naar andere mogelijkheden om uw bedrijf efficiënter te runnen? Neem contact op met Financy voor de mogelijkheden.

Moet u stoppen met uw bedrijf en heeft u hier hulp bij nodig? Of wilt u weten of u een uitkering van de gemeente kunt krijgen? Neem contact op met Financy over de mogelijkheden.

Heeft u hulp nodig bij uw administratie? Neem contact op met Financy over de mogelijkheden.

Bent u op zoek naar een lening voor uw bedrijf? Neem contact op met Financy over de mogelijkheden.